[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wie zijn we ?

The Bozz maakt deel uit van de internationale groep The Talent Club (www.thetalent.club)

The Talent Club is een platform van ondernemingen die gespecialiseerd zijn in het beheer van talenten binnen de sport, de technologie, het entertainment en het management, alsook in de begeleiding tijdens hun gehele loopbaan (carrière)

The Talent Club is een verbond van ondernemers, die als koepel voornamelijk samenwerkt met succesvolle ondernemingen die gespecialiseerde zijn in de vertegenwoordiging van ervaren en/of (hoog-)opgeleide professionals.

Lid zijnde van The Talent Club, houdt The Bozz zich aan een aantal werkingsprincipes:

Talent Agent

Wij steken onze energie in het aanbevelen van onze professionals bij onze bestaande en nieuwe klanten.

Compliance :

In een complexe en steeds veranderende werkomgeving, hechten wij, naast het respecteren van wet- en regelgeving, ook veel belang aan de veiligheid van onze kandidaten.

Spécialisatie :

Onze verschillende ploegen zijn allen gespecialiseerd in bepaalde profielen, dit om efficiëntie en professionalisme te garanderen.

Lean and Mean:

Flexibel en snel teneinde voor onze kandidaten de beste begeleiding te verzekeren in hun zoektocht naar een job en in de opbouw van hun carrière.

Voor elk van onze adviseurs en kantoorverantwoordelijken is het de belangrijkste prioriteit om de beste carrièremogelijkheden voor elkeen van onze professionals uit te zoeken.